Veelgestelde vragen

Hoe betaalt het advies van Car-Matchers zich terug?
Er zijn diverse factoren die maken dat de vergoeding die we vragen, vanzelf wordt terugverdiend. Om te beginnen biedt onze gepersonaliseerde kostenvergelijking een heldere kijk op de diverse mogelijkheden (plug-in hybride, diesel, benzine, maar ook model A versus model B, enzovoort). Je vermijdt dus potentieel een verkeerde keuze en ziet meteen welk model het meest gunstige uit de vergelijking komt – gebaseerd op jouw persoonlijke gebruik. Daarnaast bekijken we ook waar je kosten kunt sparen en fiscaal kunt optimaliseren, bijvoorbeeld door te opteren voor een financiële renting met een verhoogde eerste maandhuur. Tot slot vragen we als bijkomende dienst offertes op en onderhandelen we in jouw naam. Een win-win over de hele lijn!
Hoeveel kost het advies van Car-Matchers?

Dat hangt af van de gekozen formule. Om je zoveel mogelijk flexibiliteit te geven, werken we met modules. De basisprijs bedraagt €125 exclusief btw en omvat een heel gedetailleerde kostenvergelijking tussen twee modellen. Je krijgt ook de voornaamste plus- en minpunten te zien.

Waarom niet gewoon mijn boekhouder of sociaal secretariaat om advies vragen?
Je boekhouder geeft ongetwijfeld waardevol advies, maar hij beschikt niet over de jaren van expertise en knowhow die Car-Matchers sinds 2000 heeft opgebouwd. Evenmin beschikt hij of zij over de berekeningstools die het volledige kostenplaatje (aftrekbaarheid, brandstofkosten, onderhoud, banden, verzekering, restwaarde, …) in rekening brengen. Die professionele TCO-berekeningstools gaan gepaard met dure licentiekosten en zijn daarom normaal voorbehouden voor grote bedrijven met vele tientallen of zelfs honderden auto’s. Goed nieuws: Car-Matchers heeft toegang tot diezelfde professionele berekeningstools om een accurate berekening te maken van de werkelijke kosten. Sterker nog: we maken de berekening op basis van jouw persoonlijke gebruiksprofiel. Nauwkeuriger of realistischer kan niet!
Kan ik als particulier ook terecht bij Car-Matchers?

Absoluut. Het fiscale aspect is voor een particuliere klant veel minder complex dan voor een zelfstandige, zodat we – afhankelijk van jouw wensen – een vereenvoudigde consultancy kunnen aanbieden. Ook kunnen we voor jou op zoek gaan naar het beste aanbod op de markt, voor nieuwe of voor jonge tweedehandsauto’s. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zijn jullie onafhankelijk?
Absoluut. Wij hebben geen commerciële relaties met handelaren, merkdealers, leasingmaatschappijen, banken of importeurs. Het enige dat voor ons telt, is dat jij de juiste auto vindt die helemaal aan jouw financiële en praktische profiel voldoet.
Kopen jullie ook zelf auto’s aan?
Neen. We vragen desgewenst offertes op voor diverse modellen en kunnen onderhandelen in naam van onze klant, maar de aankoop gebeurt steeds door de klant zelf. Zo garanderen we ook onze onafhankelijkheid.

Contact

Car-Matchers/Words in Gear BV
Tweelingenstraat 74 bus 202
2018 Antwerpen (België)

Sociale media