Getuigenissen

“Car-Matchers begreep wat ik wilde, legde me helder uit hoe de voertuigkosten berekend worden en bood me concrete oplossingen aan. Ik zie nu in hoe belangrijk het is als zelfstandige om met alle aspecten rekening te houden!” A.K. uit Rixensart.

“Car-Matchers was voor mij de kortste weg naar de juiste keuze. Ik wilde een auto die zuinig, milieuvriendelijk en betaalbaar was. Car-Matchers heeft voor mij een scherp geprijsde jonge tweedehands gevonden die perfect binnen mijn budget past en weinig CO2 uitstoot.” T.F. uit Damme

“Ik twijfelde tussen een Tesla Model 3 en een BMW 330e. Ik wist ook niet of ik beter een renting of een financiering zou nemen. Op beide vragen kreeg ik een duidelijk antwoord!” D.S. uit Leuven.

“Car-Matchers zocht binnen mijn budget de beste auto, rekening houdende met mijn wensen. Hun advies heeft me ervan behoed een hybride te nemen, die in mijn geval zeker duurder was uitgekomen.” P.G. uit Hasselt.

“Een plug-in hybride is voor mij de slimste, schoonste én goedkoopste manier om van A naar B te raken. Car-Matchers heeft mij met deze keuze geholpen en een zeer duidelijk overzicht gegeven met o.a. de totale kostprijs van verschillende modellen." K.V. uit Borgloon.

“Het type wagen was voor mij al een uitgemaakte zaak. Ik had echter vele vragen over het bepalen van de juiste fiscale optimalisatie voor mij als zelfstandige. Dankzij het persoonlijke en heldere advies van Car-Matchers voel ik mij zeer comfortabel bij mijn gemaakte keuzes!” J.H uit Erpe-Mere

Contact

Car-Matchers/Words in Gear BV
Tweelingenstraat 74 bus 202
2018 Antwerpen (België)

Sociale media