Hoe Car-Matchers je kan helpen

Een auto kopen is niet moeilijk. De juiste auto kopen die voldoet aan je verwachtingen en je tegelijk veel geld doet uitsparen, dat is gezien de marktevolutie en nieuwe fiscale regels een stuk moeilijker. Om die reden werd Car-Matchers opgericht: we willen zelfstandigen en vrije beroepen helpen door onafhankelijk advies en professionele ondersteuning van A tot Z aan te reiken.

Benzine, diesel, elektrisch of hybride? Financiering, renting of leasing? We maken een verhelderende vergelijking op basis van jouw profiel en geven je gefundeerd advies. Desgewenst vragen we voor jou ook offertes op voor diverse auto’s en onderhandelen we in jouw naam met de dealer. Zo ben je zeker van de beste deal. Liever nog meer value-for-money? Dan zoeken we voor jou de beste jonge tweedehandswagen.

Wat vind je bij ons dat je elders niet vindt?

  • We maken gebruik van professionele berekeningstools die normaal zijn voorbehouden voor grote bedrijven. Zo krijg je toegang tot kostbare knowhow met een heuse meerwaarde.
  • Bij ons krijg je geen standaardberekening, maar een berekening gebaseerd op jouw gebruiksprofiel. Iemand die in de stad woont en weinig kilometers rijdt, heeft niet hetzelfde profiel als een kilometervreter.
  • Samen met jou selecteren we de meest geschikte auto’s en maken een gedetailleerde modelvergelijking, zowel financieel als praktisch. Zo zie je meteen de verschillen en het resultaat onderaan de streep.
  • Ons advies is onafhankelijk. Wij hebben geen commerciële banden met merken of dealers en pushen je niet in een of andere richting. Wij hebben maar één belang: dat jij de beste auto vindt.
  • We bekijken hoe en waar je fiscaal kunt optimaliseren en waar je kosten kunt besparen. Dat kan gaan van het type financiering over de verzekering tot en met de aankoop van de auto.

Dankzij Car-Matchers hoef jij je zelf niet te verdiepen in deze materie en spaar je tijd en geld uit. Onze vergoeding is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar!

  • Hoe gaan we te werk? Bekijk het hier

  • Wat zijn onze diensten? Bekijk onze formules hier

  • Wil je meer uitleg tijdens een persoonlijk gesprek? Neem dan snel contact op voor een afspraak.

Contact

Car-Matchers/Words in Gear BV
Tweelingenstraat 74 bus 202
2018 Antwerpen (België)

Sociale media