Wie zijn wij

Car-Matchers is ontstaan vanuit de wil van twee gepassioneerde zelfstandigen om ondernemers en vrije beroepen te ondersteunen in hun zoektocht naar de ideale voertuigoplossing. Ze stellen hun jarenlange ervaring en professionele expertise in de autosector graag ter beschikking van collega-middenstanders en zaakvoerders van kleine ondernemingen.

Dieter Quartier

Fiscaliteit- en fleetspecialist Dieter Quartier staat al sinds 2000 in het vak. Hij heeft een vertalersdiploma Engels en Italiaans op zak en begon na een stage bij AutoGids als databasebeheerder bij BMW Financial Services, om zich vervolgens te specialiseren in remarketing en restwaardebeheer. Bij Hyundai Belux leidde hij in 2007 en 2008 de fleetafdeling, maar in 2009 werd de lokroep om zelfstandig te worden te sterk. In 2010 richtte hij Words in Gear op als automotive vertaal- en contentbureau. In 2016 heroriënteerde Dieter zijn activiteiten richting journalistiek (Fleet Europe, AutoGids, Autonieuws.be), training en consultancy.

Koen Deckers

Autospecialist en procescoach Koen Deckers heeft eveneens twee decennia aan diverse automotive ervaring op de teller staan. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen in Antwerpen en een stage bij Mercedes-Benz in Mannheim was hij in 2000 verantwoordelijk voor de lancering van de BMW C1 in België. Hij groeide door tot Training Manager bij BMW Group Belux, maar in 2011 was de tijd ook voor hem rijp om zelfstandig te worden. Na een opdracht als Consultant Organisational Development bij BMW Jorssen werkte hij als automotive trainer en coach met focus op dealerprocessen en customer satisfaction.

Contact

Car-Matchers/Words in Gear BV
Tweelingenstraat 74 bus 202
2018 Antwerpen (België)

Sociale media